Hvis man ønsker å installere Joomla!® manuelt må man laste ned den siste versjonen av Joomla.

Joomla!® blir løpende oppdatert etterhvert som det kommer nye funksjoner og rettelser. Det betyr at man bør laste ned Joomla for hver gang man skal installere den. Installasjonsfilen inneholder funksjon for å installere Joomla for ethvert språk som støttes i Joomla. Det betyr at det ikke finnes en egen nedlasting av Joomla for Norsk men at man velger språket på slutten av installasjonen.

Nedlasting av siste versjon av Joomla finner man her: siste versjon av Joomla

Hva med Norsk Joomla!®?

Som nevnt i innledningen så finnes Norsk Joomla!® som en del av selve installasjonen av Joomla!. Hvis man ønsker andre språk enn bare engelsk kan man velge et eller flere andre språk på slutten av installasjonen.