Du kan bidra på forskjellig måte. Her ser du en liten oversikt. Ta kontakt med oss. Det er mange oppgaver i en forening og du kan garantert bidra dersom du er interessert i framtiden til norsk Joomla!®. 

Hvordan bidra med forskjellige oppgaver

Vi trenger skribenter som kan publisere nytt om Joomla!® og foreningen, både på våre hjemmesider og på våre sosiale medier. 

Ta kontakt med oss for mer informasjon. 

Hvordan bidra med hjelp

Ønsker du å bidra med enkle og forståelige veiledninger for hvordan gjøre noe i Joomla®, er det bare ta kontakt med oss. Vi har behov for skribenter som kan være med å dokumentere hvordan ting gjøres i Joomla. Dette kan være skriftlig dokumentasjon eller videodokumentasjon.

Hvordan bidra økonomisk

Om du har nytte og glede av programvaren og oversettelsene vil du kanskje vurdere å støtte det videre arbeidet med Joomla!®, dette kan gjøres på flere måter, direkte til Joomla! eller indirekte via foreningens arbeide og bidrag til Joomla!.

Støtte foreningen Joomla! i Norge.

Du kan støtte foreningen med direkte bankinnskudd/overføring til bankkonto 9001.12.00760 (Sparebank1), samt at du kan støtte foreningen ved å bli medlem og betale medlemskontingent, om du ikke allerede gjør det. 

Har du ikke en brukerkonto enda? Registrer deg nå!

Logg inn