Foreningen Joomla!® i Norge ble stiftet i 2006 med formål å være en partsnøytral forening for oversettere, brukere og leverandører av Joomla! her i landet.

Alt arbeidet som foreningen utfører er i form av en felles dugnadsinnsats mellom foreningens medlemmer og brukere. Det er foreningens betalende medlemmer som er "Foreningen Joomla! i Norge". Dette er en ideell / frivillig organisasjon hvor ingen har lønn for sitt arbeide.

Foreningen arbeider for å utbre bruken av Joomla! publiseringsløsning, og bidrar til dette ved å oversette til norsk, samt dokumentere bruk av denne løsningen.

Joomla!® publiseringsløsning er fri programvare med åpen kildekode

Omtales ofte for Joomla! CMS, hvor CMS står for Content Management System. Idéen med en publiseringsløsning er at det skal være lett å bygge opp og oppdatere sitt nettsted, direkte på nett uten behov for spesielle programmer eller kunnskaper.

Joomla! inneholder mange muligheter, og her er noen eksempler på hva Joomla kan brukes til: Artikler, nyhetsbullentiner, blogg, forum, produktkatalog, netthandel, galleri, nyhetsmating (RSS Feed), kalender, utskriftsvennlige sider, tips en venn, søk i nettstedet – og ikke minst er det også på norsk!

Har du ikke en brukerkonto enda? Registrer deg nå!

Logg inn