Vi vil gjerne takke de personer og firmaer som aktivt støtter Joomla! i Norge.

PRO ISP sponser JiN

PRO ISP sponser foreningens nettbehov

PRO ISP ble etablert i 2002, og er i dag en av Norges raskest voksende leverandører av webhotell og domene. PRO ISP satser i dag utelukkende på å utvikle og levere tjenester relatert til webhotell og domener, og har som mål å levere stabile og sikre løsninger til konkurransedyktige priser - til private og bedrifter og til tekniske og ikke-tekniske brukere. PRO ISPs netthotell passer veldig bra for Joomla!, og de har også installasjonsguider tilgjengelig på proisp.no.

Regnskap på den enkle måten, e-conomic

e-conomic sponser foreningen med nettbasert regnskapssystem

e-conomic er et internettbasert og innovativt økonomisystem som utnytter Internetts muligheter for fleksible, brukervennlige og individuelle løsninger. e-conomic er det rette valg og det perfekte regnskapsmessige bindeledd - både for mindre virksomheter som har bruk for ekstern assistanse og større virksomheter som har behov for å kunne samarbeide på tvers av landegrenser, avdelinger og tidssoner. e-conomic er regnskapsprogrammet som enkelt kan integreres med bl.a. Joomla! Les mer om mulighetene med webbasert økonomisystem fra e-conomic.no.

Vil du bidra for å utvikle og synliggjøre Joomla! for det Norske markedet?

Ønsker du eller din virksomhet å støtte Joomla! i Norge økonomisk kan du gjøre dette ved å ta kontakt med en i styret via kontaktskjema eller på annen måte.

Alle økonomiske bidrag vil bli brukt for å bygge ut den fritt tilgjengelige servicen på joomlainorge.no, samt markedsføring av Joomla! - et eventuelt overskudd vil kunne gis videre til joomla.org.
Det vises forøvrig til vedtektene for nærmere informasjon om disposisjon av tilgjengelige midler.

Bidragsytere vil etter eget ønske kunne bli listet på denne siden med informasjon om bidrag, og eventuelt med lenke til hjemmeside.