Innholdet på nettstedet består av forskjellige artikler som er laget i Joomla!®.

Stort sett all informasjon på nettstedet er en artikkel. Vi vil vise her enkelt hvordan du kan lage en artikkel. Vi går ikke nærmere inn på alle mulighetene/valgsalternativene som man kan gjøre med artikkelen.

1. Når du er innlogget på administrasjonssidene, trykker du på menyen "Innhold" holder markøren over "Artikler" og deretter trykker på "Legg til ny artikkel"

2. I vinduet som kommer frem må du fylle ut nødvendig informasjon for å kunne opprette artiklen.

• "Tittel": Skriv inn det navnet du ønsker å ha på artiklen (denne er obligatorisk)
    • "store redigeringsvinduet": I dette feltet må du skrive inn en tekst som du skal ha i artikkelen. Denne kan være med/uten bilder og styling etc. (denne er obligatorisk)
    • "Kategori": Velg hvilken kategori du ønsker å legge artiklen inn under. Det anbefales å organisere innholdet ved hjelp av kategorier.

3.  Når du er ferdig med å skrive inn detaljene du ønsker for artiklen, trykker du på "Lagre og lukk"